Alla inlägg den 18 september 2009

Av Erica - 18 september 2009 22:48

Kom med och ha kul med oss den 3:e oktober!

Då äger det galna lajvet Glow-worm day rum på Carlshem i Umeå.

Jag är pepp på att fira lysmaskarnas förträfflighet. Är du?


Arrangörer är Joel Carlquist och Philip Fowler.

Mer info finns på Lajvnorr

Av Erica - 18 september 2009 14:47

I måndags kom beskedet som fick några av Umeås nördar att sätta morgongröten i vrångstrupen. Det korta sms:et var klart och tydligt: "SKYFALL INSTÄLLT! mer info på forumet", men många undrade nog om det var ett elakt spratt som spelades med dem i huvudrollen. Skulle nördarna ha varit som nördar är mest, det vill säga folkskygga och allergiska mot frisk luft, så skulle de kanske ha undrat om de missat ett halvår medans de satt vid sina datorer med WoW och youtube och att det nu var 1:a april. Dessa nördar är dock lite speciella och skyr inte folk (nåja, andra nördar) och frisk luft för att få den spänning de behöver i livet. De var därför mycket väl medvetna om att det inte var den första eller ens april.


Nördarna följde den enda livlina de hade kvar: "mer info på forumet". Där hittade de en lång och fin förklaring för det något brutala sms:et. I ett trevligt och pedagogiskt inlägg på forumet (http://gaia.forum24.se/gaia-about484.html) förklarade de allsmäktiga arrangörerna läget och medelvärdet av Umeås befolknings blodtryck sänktes med ens. Skyfall var egentligen inte inställt utan bara uppskjutet och en förnöjd suck av lättnad kunde höras från många av nördarna.


Nu kan nördarna se fram emot en relativt lugn höst utan jakter och galna påhitt samtidigt som arrangörerna har tid att pusta ut och umgås med sina vänner på ett normalt sätt. Många av nördarna är glada för att deras älskade Skyfallsarrangörer kunde säga ifrån då det blev för mycket och att det ändå inte betyder slutet för galna upptåg och jakter.


Från en liten ask som ligger i ett undanskymt hörn i en av nördarnas lägenheter kan man dock höra ett svagt, ekande skrik då en viss demon inser att hon måste sitta kvar i sitt lilla fängelse i ytterligare några månader.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards